Topversie MG 4 Electric is bloedsnel

Nog voordat MG de 4 Electric aan de Europese markt voorstelde, werd de auto als MG Mulan geïntroduceerd op de Chinese markt. Die Mulan – waar de advocaten van Disney ongetwijfeld de koppen even over bij elkaar steken – krijgt in ieder geval de beschikking over een wel heel potente aandrijflijn die mogelijkerwijs ook de Europese MG 4 Electric aan heftige prestaties helpt.
MG Mulan, een Chinese variant van de MG 4 Electric.
De MG 4 Electric is tot nu toe alleen in twee achterwielaangedreven smaken voorgesteld. Er is een variant met 51 kWh accu en 170 pk en een krachtigere 204 pk sterke versie met een 64 kWh accu. MG beloofde ook de komst van vierwielaangedreven varianten en dat stemt ons hoopvol over de mogelijke komst van een wel heel potente topversie. De Chinese MG Mulan krijgt namelijk een 449 pk en 600 Nm sterke variant die in staat is om in slechts 3,8 seconden vanuit stilstand naar een snelheid van 100 km/h te zoemen. We mikken er op dat de aandrijflijn van deze potente versie twee elektromotoren telt. Een vierwielaandrijver dus.
Actieradius MG 4 Electric
Reken er niet op dat zo’n heftige MG 4 Electric de actieradius van de al bekende versies overtreft. De 150 pk sterke MG 4 Electric met 51 kWh accu en 170 pk komt tot 350 WLTP-kilometers ver op een volle accu. De 204 pk sterke smaak met 64 kWh aan elektrische longinhoud schopt het tot 450 WLTP-kilometers. Voor de bijna 450 pk sterke topversie van de Mulan geeft MG een niet bepaald nauwkeurig CLTC-bereik op van 520 kilometer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy