Voormalig Bentley-topman naar Nederlandse Pal-V

Het Nederlandse Pal-V is een bijzonder bedrijf. Pal-V heeft namelijk een combinatie van een auto en een gyrocopter ontwikkeld, een opvallende creatie waarvan de eerste exemplaren binnenkort in Europa worden geleverd. Pal-V heeft nu Giordy Wammes, voorheen hoofd van de Bentley Zweden, aangetrokken als commercieel directeur.
Volgens Pal-V krijgt Wammes het maar druk. Het bedrijf zegt dat de productieplekken die het de komende jaren beschikbaar heeft langzaam vollopen en dat de eerste Europese klanten binnenkort hun vliegende auto kunnen verwachten. Wammes geeft in een begeleidend schrijven natuurlijk aan in zijn nopjes te zijn met zijn nieuwe functie. De kakelverse commercieel directeur zegt ernaar uit te kijken om Pal-V net zo bekend als Bentley te maken.
De Pal-V Liberty mag in Europa officieel de weg op. Pal-V zegt dat de Liberty zich in de laatste fase bevindt in het proces om ook legaal de lucht in te mogen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.