Rolls-Royce Phantom in het zwart gestoken

Je zou toch zeggen dat bepaalde auto’s zo’n klassieke uitstraling hebben, dat je daarvoor niet met zwarte accenten op de proppen komt. Nou, dat blijkt dus niet het geval bij de Rolls-Royce Phantom. Toch dé auto waarop je aardig wat verchroomde delen hoort te treffen. Rolls-Royce vindt het echter tijd om ook zijn topmodel, net als het eerder bij de Ghost al deed, in het zwart te steken.
De onlangs licht gefacelifte Phantom krijgt ogenschijnlijk niet zo’n heftige behandeling als de Ghost Black Badge en spreekt dan ook nog niet van een speciale versie. Nee, het gaat hier om uiterlijke opties voor de reguliere Phantom. Wie de zwarte accenten aanvinkt op de bestellijst, krijgt een zwart omlijste grille, een zwarte ‘Spirit of Ecstacy’, zwarte raamomlijsting en ook zijn er speciale wielen met een zwart hart. Al met al maakt het van de Phantom in ieder geval een behoorlijk sinistere verschijning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy