Chevrolet komt met concurrent Ford Mustang Mach-E

Eerder dit jaar voerde Chevrolet in de Verenigde Staten een facelift door op de Blazer, een hier onbekend model met wél een bekende modelnaam. De teruggekeerde modelnaam Blazer lijkt Chevrolet wel te bevallen. Het merk plakt hem namelijk ook op een splinternieuwe elektrische SUV die naast de Blazer komt te staan: de Blazer EV.
Chevrolet deelt alvast een eerste afbeelding van de Blazer EV en die maakt duidelijk dat de elektrische SUV helemaal niets met de reeds bekende Blazer gemeen heeft. De Blazer EV is dan ook een in de basis als elektrisch model ontwikkelde auto waarmee Chevrolet in zijn thuisland de pijlen richt op auto’s als de Ford Mustang Mach-E. De Blazer EV beleeft op 18 juli zijn publieksdebuut en dus kunnen we je nog niets vertellen over de actieradius of de elektrische spierkracht van de nieuwe SUV. Wel wijst de SS-badge in de grille op een behoorlijke hoeveelheid pk’s. Chevrolet gebruikt zijn SS-aanduiding, wat staat voor Super Sport, immers voor sportieve versies van auto’s als de Camaro. We mikken erop dat de Blazer EV net als auto’s als de Hummer EV en de op stapel staande Silverado EV gebruik maakt van GM’s Ultium-platform. Later deze week meer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy