Alpine A110 GT J. Rédélé: gelimiteerd eerbetoon

Alpine-stamvader Jean Rédélé zou dit jaar 100 jaar geworden zijn. Als eerbetoon aan zijn oprichter komt Alpine met de A110 GT J. Rédélé, een speciaal uitgedoste uitvoering waarvan – je raadt het al – wereldwijd slechts 100 stuks beschikbaar komen.
De gelimiteerde A110 GT J. Rédélé is gebaseerd op de GT-uitvoering van de Alpine A110 en dat betekent onder meer dat je dezelfde 300 pk sterke versie van de geblazen 1.8 krijgt die je overigens ook in de A110 S vindt. De A110 GT J. Rédélé is in Montebello Grey gespoten en heeft een in het zwart uitgevoerd dak. De speciale uitvoering staat daarnaast op 18-inch Grand Prix-lichtmetaal waar zich zilverkleurige remklauwen achter schuilhouden. Het interieur is met zwart leer met daarin grijze stiksels bekleed en natuurlijk komt de auto hand in hand met een plaquette met daarop de handtekening van Jean Rédélé en het productienummer van de speciale editie. Vanaf 1 juni is de A110 GT J. Rédélé te bestellen via de Alpine-app.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy