Prijzen verbeterde Mazda MX-30 bekend

Eerder in mei kondigde Mazda aan een van de grootste tekortkomingen van de MX-30 weg te nemen. De MX-30 had voorheen namelijk altijd een 1-faselader maar die wordt vervangen voor een 3-fasen-boordlader die de laadtijd van het relatief kleine accupakket van 35,5 kWh aanzienlijk verkort. Ook aan een snellader is de elektrische Mazda sneller vol te jagen met kakelverse stroom. Het snellaadvermogen neemt namelijk toe van 40 kW naar 50 kW. De MX-30 behoudt zijn 145 pk en 271 Nm sterke elektromotor en ook de actieradius is met zo’n 200 kilometer onveranderd.
Uitvoeringen
Mazda herziet direct het leveringsgamma van de MX-30. De auto was voorheen als als naamloze basisuitvoering, als Advantage, Comfort en als Luxury. Die uitvoeringen worden vervangen door de Prime-line, Exclusive-line en de Advantage- en de Makoto-smaken. De vanafprijs van de verbeterde MX-30 is vastgesteld op €34.990. Voor dat bedrag drukt Mazda je de sleutels van de MX-30 Prime-line in handen.
Mazda MX-30
De Mazda MX-30 heeft als Prime-line standaard led-koplampen en -achterlichten, 18-inch lichtmetalen wielen en een hele reeks actieve en passieve veiligheidssystemen. De MX-30 Exclusive-line kost €35.990 en voegt daar zaken als koplampsproeiers, elektrisch verstelbare,verwarmbare en inklapbare buitenspiegels, stoelverwarming voor, een verwarmbaar stuurwiel, Keyless Entry en een middenarmsteun achter aan toe. Hoger op de lijst staat de Advantage. De €36.790 kostende MX-30 Advantage heeft onder meer privacyglass, een in Satin Silver afgewerkte C-stijl, een automatische dimmende en frameloze binnenspiegel, kurkafwerking in het interieur en een geheugenfunctie voor de buitenspiegels en het head-updisplay aan toe. Topuitvoering Makato wisselt vanaf €37.990 van eigenaar en heeft zowel vanbinnen als vanbuiten zijn specifieke afwerkingsdelen. De verbeterde MX-30 profiteert verder van verbeterde geluidsisolatie, de komst van nieuwe kleuren voor zowel het in- als exterieur en is voor het eerst ook met een fietsendrager te krijgen.
Prijzen Mazda MX-30

Uitvoering
Vanafprijs

Prime-line
€ 34.990

Executive-line
€ 35.990

Advantage
€ 36.790

Makoto
€ 37.990

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy