BMW 1-serie en 2-serie Gran Coupé als Edition ColorVision

De Edition Colorvision-versies zijn uitgevoerd als M Sport, dus met de dikkere ‘M’-bumpers, sportieve wielen en een verlaagd sportonderstel. Optioneel, maar zonder meerprijs, is het uiterlijk af te maken met het ‘BMW M 50 Jahre’-embleem, dat ook op deze 3-serie te zien is. De tweekleurige wielen zijn exclusief voor deze uitvoering, maar het grote nieuws van de ColorVision lijkt te zitten in de beschikbaarheid van maar liefst 50 speciale BMW M-kleuren. Onder hen bevinden zich het legendarische Dakargelb, van onder meer de E36 M3, en Daytona Violet uit dezelfde periode.
Ook het interieur is bijzonder kleurrijk, dankzij tweekleurig leer dat speciaal voor deze versie kan worden uitgevoerd in de kleurcombinaties zwart/rood en zwart/wit. Uiteraard zijn er speciale ‘Edition’-badges. De Edition ColorVision is beschikbaar voor alle motorversies van de BMW 1-serie en BMW 2-serie Gran Coupé, behalve de sportieve BMW 128ti. Prijzen zijn er helaas nog niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.