Woensdag extra drukke avondspits verwacht wegens Hemelvaart

Volgens de ANWB wordt het vooral druk op de routes naar de Veluwe, rond Arnhem en Nijmegen en op wegen in Noord-Brabant. Rond 19.00 uur is het woensdagavond waarschijnlijk weer rustig op de weg. In 2019, het laatste pre-coronajaar, stond er op de avond voor Hemelvaart ruim 1.000 kilometer file. De ANWB verwacht op donderdag en vrijdag ook drukte op de wegen, omdat veel mensen dan attractieparken en winkelcentra bezoeken.
Op wegen in het buitenland wordt het ook extra druk. Er worden lange files verwacht rond Antwerpen en Brussel en op de E40 richting de Belgische kust. In Frankrijk wordt drukte verwacht rond Parijs en in Duitsland moeten automobilisten vooral rond Frankfurt, Neurenberg, München en de Duitse Oostzeekust rekening houden met vertraging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy