Porsche 718 Cayman GT4 ePerformance: 1.088 pk sterke EV!

De Taycan is vooralsnog de enige volledige elektrische Porsche, maar zal dat niet lang blijven. Porsche komt onder meer met een volledig elektrische Macan en ook de 718-reeks belooft in de toekomst elektrisch te worden. Met de GT4 ePerformance blikt Porsche vooruit op een elektrische circuitversie van de 718 die dan ook relevanter is dan je wellicht zou denken.

Even terugspoelen naar september 2021, de maand waarin Porsche de Mission R presenteerde. De Mission R was een studiemodel in de vorm van een volledig elektrische raceauto. Met die 4,38 meter lange en 1.088 pk sterke concept-car blikte Porsche niet alleen vooruit op een elektrische circuitauto, maar gaf het ook een hint naar de toekomst van de 718. Inmiddels is bekend dat de 718-reeks op termijn helemaal elektrisch wordt en met deze 718 GT4 ePerformance geeft Porsche die knotsgekke …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.