Peugeot Partner Rapid is nieuwe kleine bestelauto

Peugeot is een nieuwe kleine bestelauto rijker. We maken kennis met de Partner Rapid, een auto die minder nieuw is dan je zou denken.

Stellantis breidt het Zuid-Amerikaanse leveringsgamma van Peugeot uit met deze Partner Rapid. De Partner Rapid is een auto die enige duiding behoeft, in feite is het namelijk helemaal geen Peugeot. De Partner Rapid is namelijk niets meer dan een Zuid-Amerikaanse Fiat Fiorino met een iets gewijzigd uiterlijk. Belangrijk daarbij: het gaat níet om de in Turkije geproduceerde en tot 2016 in Nederland geleverde Fiorino, dat is namelijk een compleet ander model.
De Fiat Fiorino die als basis dient voor de Partner Rapid.
De Fiat Fiorino waar deze nieuwe Peugeot Partner Rapid zijn techniek en koets mee deelt is …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.