Nieuwe Honda CR-V vanuit alle hoeken

Honda brengt volgend jaar een volledig nieuwe generatie van de CR-V op de Europese markt. Hoewel Honda zelf nog niets van die SUV heeft laten zien, kan AutoWeek je de zesde generatie CR-V al behoorlijk goed laten zien.

Uit de database van het Chinese Ministerie van Industrie en Informatie Technologie heeft AutoWeek de foto’s opgedoken van de splinternieuwe Honda CR-V die in 2023 op de markt komt. Hoe relevant zijn in China gelekte foto’s van een nieuwe Honda voor de Nederlandse consument? Behoorlijk! De nieuwe CR-V op de foto’s heet daadwerkelijk CR-V en dat betekent dat dit het model betreft dat in China door het samenwerkingsverband Dongfeng Honda wordt verkocht. Dongfeng Honda’s CR-V is optisch vrijwel identiek aan het internationale model, joint venture GAC Honda verkoopt op zijn beurt een optisch van de internationale CR-V afwijkende versie met modelnaam Breeze.
Honda CR-V
Honda bewandelt op designpad …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.