Maserati MC20 Cielo: Italiaanse spyder op komst

Maserati heeft een naam gehangen aan de open versie van de MC20. De opengeknipte MC20 luistert naar de naam MC20 Cielo en belooft op technisch vlak net zo indrukwekkend te worden als zijn dichte broertje.

In 2020 kwam Maserati voor het eerst in jaren met een daadwerkelijk splinternieuw model. Met de MC20 presenteerde het merk een sportieve tweezitter met middenmotor, die op termijn ook een open versie zou krijgen. Die nieuwe ‘spyder’ heeft nu een naam: MC20 Cielo.
De toevoeging Cielo staat voor ‘lucht’ of ‘hemel’, een verwijzing naar het open karakter van de auto. Maserati trekt op 25 mei zowel het doek als dak van de nieuwe MC20-variant. De MC20 Cielo ziet het levenslicht straks in Maserati’s fabriek in Viale Ciro Menotti, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.