Zo ziet Fords elektrische toekomst eruit – Vooruitblik

Nog acht jaar en dan verkoopt Ford in Europa geen enkele nieuwe personenauto met een verbrandingsmotor. Daarvoor moet het EV-aanbod flink groeien, de Mustang Mach-E staat er nu immers alleen voor. Niet lang meer, want tot aan 2024 komen er drie elektrische hoogpotige Fords bij.

Ford heeft met de Mustang Mach-E een behoorlijk populaire elektrische auto op de weg gezet. In Nederland staat de verkoopteller inmiddels op bijna 4.500 stuks. Dat smaakt naar meer, maar Ford moet ook wel. De concurrentie staat niet stil, er verschijnen in uiteenlopende segmenten diverse elektrische alternatieven. Ford breidt daarom de komende twee jaar uit met drie EV’s die lager in de markt komen te staan dan de Mustang Mach-E.
Om te beginnen verschijnt er in 2024 een volledig elektrische Puma. Dat wordt geen nieuwe generatie van de Puma, maar ‘gewoon’ de huidige met elektrische aandrijving. Dat maken we althans op uit

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.