Shelby Mustang GT500-H is 900 pk sterke huurauto

Shelby heeft de Ford Mustang weer eens bij de kladden gegrepen en er iets nog specialers van gemaakt. Voor autoverhuurbedrijf Hertz is er een reeks beestachtig sterke huurauto’s klaargestoomd. Nu nog de vraag hoe lang die Mustangs heel blijven.

Huurauto’s zijn nou niet de auto’s waar het meest voorzichtig mee omgesprongen wordt, maar laat de Shelby GT500-H er nou eentje zijn waarmee je dat absoluut wel moet doen. Ter ere van de al ruim 55-jarige samenwerking tussen Shelby en Hertz heeft eerstgenoemde de Shelby GT500 namelijk naar een nieuw niveau getild en ‘m omgetoverd in een 900 pk sterk beest die je kunt huren in de VS. Dat lees je goed, iedereen kan – als je zo’n 400 dollar per dag neerlegt – een 900 pk sterke Shelby huren.
De GT500-H is niet te missen. Behalve de dikke aankleding die we van ‘normale’ GT500 kennen, zorgen de gouden accenten op de zwarte lak natuurlijk voor een opvallend plaatje. In de grille tref je bovendien …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.