Lexus UX krijgt nieuw infotainmentsysteem

Lexus heeft een modeljaarupdate op de planning staan voor zijn compacte cross-over UX. De verbeteringen moet je voornamelijk in het interieur zoeken.

Tijd voor een ‘echte’ facelift van de UX, die sinds 2019 op de markt is, vindt Lexus het nog niet. In plaats daarvan voert het Japanse luxemerk enkele verbeteringen door op het model. Het nieuwe infotainmentsysteem springt daarbij het meest in het oog. Het systeem werkt via een 8- of 12-inch touchscreen en kan overweg met Apple CarPlay en Android Auto. Die smartphone-connectiviteit wordt standaard op elke UX. Verder bieden de schermen een betere resolutie dan voorheen en zijn ze 14,3 centimeter dichter bij de bestuurder geplaatst om het bedieningsgemak te vergroten. De komst van het touchscreen betekent dat Lexus het huidige trackpad op de middenconsole schrapt.
Lexus UX
De UX krijgt verder …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.