BMW 3-serie facelift gelekt

Nog voordat BMW er zelf ruchtbaarheid aan geeft, lekt de aanstaande facelift van de BMW 3-serie het internet op. De wijzigingen zijn niet bepaald wereldschokkend, wel lijkt BMW de verschillende varianten van de 3-serie dichter bij elkaar te hebben gebracht.

De foto’s van de drie exemplaren van de gefacelifte BMW 3-serie zijn gevonden door Wilco Blok op de website van het Chinese Ministerie van Industrie en Informatie Technologie. Vandaar dat ze ook alle drie een lange wielbasis hebben, daar zijn ze in China gek op. Ondanks het feit dat het hier gaat om de Chinese BMW 3-serie, kunnen we uit de foto’s al behoorlijk afleiden hoe de Europese facelift eruit gaat zien. De koplampen zijn bijvoorbeeld gladgestreken en hebben geen inkeping meer aan de onderkant. Ook wijzigt de vorm van de voorbumper, waarbij BMW de centrale luchtinlaat een wat grotere rol toedicht dan voorheen. De inkepingen aan …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.