Subaru Legacy gefacelift

Subaru gaf onlangs de Outback een facelift en dat betekent natuurlijk dat de Legacy vroeg of laat eenzelfde lot bestemd was. Nu is het zover en krijgen we ook de bijgewerkte Legacy te zien.

Het zal je niet verbazen dat de Legacy op zeer vergelijkbare wijze is gefacelift als zijn avontuurlijkere broer. Hoewel de modellen al jaren qua naam los van elkaar gevoerd worden, zijn ze technisch natuurlijk sterk verwant aan elkaar. De Legacy krijgt net als de Outback een aangescherpt front met een forsere grille en daardoor wat anders uitgesneden koplampen. Ook bij de Legacy loopt er voortaan een sierstrip over de grille, die in dit geval wel buiten de grille doorloopt tot over de koplampen. Bij de Outback beslaat deze enkel de grille. De voorbumper van de Legacy is verder voortaan anders ingedeeld. Al met al geeft het de slechts drie jaar oude zevende generatie toch net weer een wat …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.