Officieel: Rolls-Royce Phantom krijgt facelift

De Rolls-Royce Phantom is vernieuwd. Rolls-Royce monteert onder meer een nieuw front met een -bijzonder!- minder prominente grille op zijn indrukwekkende topmodel.

Laten we maar beginnen bij die grille, die aan de buitenzijde de gemakkelijkste manier is om de gefacelifte Phantom te onderscheiden van het origineel. Uiteraard krijgt de auto nog altijd een statig hekwerk van enorme omvang mee, maar die vormt nu meer één geheel met zijn omgeving. In plaats van het massief verchroomde, tempel-achtige geheel dat sinds mensenheugenis tegen het front van de grootste Rolls-Royce wordt geplakt, vinden we nu een meer gestroomlijnde oplossing terug.
Helemaal als een verrassing komt dat niet, want Rolls-Royce liet deze grille een jaar geleden al zien op de ‘Boat Tail’. Met …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.