Red Bull-teambaas rekent op strijd tot het einde met Ferrari

Red Bull Racing heeft nu twee keer achter elkaar gewonnen met een auto die sterker leek dan die van Ferrari, maar teambaas Christian Horner is er alles behalve gerust op. De Brit verwacht dat het dit seizoen opnieuw op de allerlaatste race aan kan komen wie kampioen wordt.

In Imola won Max Verstappen op overtuigende wijze en ook in Miami leek de Nederlander tot aan de Safety Car relatief onbedreigd aan de leiding te gaan. Hoewel betrouwbaarheidsproblemen Verstappen nog zorgen baren, ziet het er qua tempo goed uit voor zijn team. Verstappen’s baas, Christian Horner, maakt zich echter geen illusies. De 48-jarige ziet een ijzersterk Ferrari: “We hebben nog een heel lange weg te gaan. Ferrari zit er zo dicht op. Ik hoopte eigenlijk dat we niet weer zo’n competitief seizoen zouden hebben als afgelopen jaar, maar het ziet ernaar uit dat deze ook weer tot het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.