Nu al nieuwe CEO voor Opel

Opel-topman Uwe Hochgeschurtz zetelt nog geen jaar op Opel’s troon of moederbedrijf Stellantis kondigt al de komst aan van een nieuwe CEO voor het merk. Daarmee heeft Opel in zo’n vijf jaar drie verschillende CEO’s gehad.

Sinds 1 september 2021 staat Uwe Hochgeschurtz als CEO aan het roer bij Opel en Vauxhall, maar die functie zal hij niet langer bekleden. Hochgeschurtz trad aan als opvolger van voormalig Opel-topman Michael Lohscheller, maar wordt vervangen door Florian Heuttl. Florian Heuttl is sinds begin 2021 bij Stellantis actief als hoofd van Opel’s internationale verkoop- en marketingafdeling. Onder leiding van Heuttl moet Opel zijn elektroportfolio de komende jaren danig uitbreiden.
Is Uwe Hochgeschurtz dan simpelweg aan de kant geschoven? Welnee, de bestuurder wordt namelijk Chief Operating Officer van Stellantis in de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.