Honda Civic Type-R wordt zeer binnenkort onthuld

De gloednieuwe Honda Civic konden we vorige maand al van dichtbij bekijken, maar nu is het wachten nog op de heftige Type-R. Lang duurt dat wachten niet meer, zo blijkt nu.

De compleet nieuwe elfde generatie van de Honda Civic is beduidend minder extravagant vormgegeven dan zijn voorganger, maar dat betekent zeker niet dat al het extreme de deur uit gaat. Ook van deze Civic verschijnt namelijk ‘gewoon’ weer een knotsgekke Type-R. Dat wordt dus weer smullen voor de liefhebbers van voorwielaangedreven geweld. Zeer binnenkort gaat het doek van de nieuwe Civic Type-R. Dat blijkt uit de woorden van Honda Australië-baas Stephen Collins. Tegenover Carsales.com laat hij weten: “Hij wordt in zijn geheel getoond in juni, in de Europese zomer. Verdere timing wordt dan …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.