Ferrari werkt aan extremere SF90

Ferrari is aan het testen geslagen met een deels gecamoufleerde SF90. Een auto die subtiele verschillen vertoont met de reguliere versie en waarschijnlijk met wat meer downforce aan de slag kan.

Bij Ferrari-prototypes is het vaak wat lastig inschatten wat er nou precies aan de hand is, maar we hebben het vermoeden dat hier een SF90 rijdt die op het circuit wat meer zijn mannetje moet staan. Zelfs nog meer dan de SF90 Assetto Fiorano, die het toch ook al wat extremer aanpakt dan de SF90 Stradale. De grootste hint zit op de neus. Vandaar dat de boel daar is afgeplakt.
Bovenop de ‘frunk’ is namelijk een extra omhoog stekend deel te zien, terwijl in de neus zelf wat diepere luchtsleuven lijken te zitten. Het geheel doet enigszins denken aan de neus van de 488 Pista. Verder lijkt er via de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.