Elektrische Volkswagen ID Aero in beeld

Een elektrische Passat komt er voorlopig niet, maar Volkswagen komt wel met een volledig elektrisch Passat-alternatief waarmee het merk auto’s als de Tesla Model 3 en de op stapel staande Hyundai Ioniq 6 om de oren wil slaan. Die auto wordt vooralsnog aangeduid als ID Aero (B) en het is die elektrische middenklasser die op een nieuwe set spionagefoto’s in beeld is verschenen.

De traditionele middenklasser heeft het moeilijk. Dat heeft merken als Renault ertoe bewogen om een streep door de Talisman te zetten en Ford heeft in Europa de Mondeo voorlopig naar het automobiele hiernamaals geholpen. Volkswagen gaat nog wel door met de Passat, maar de toekomst van het model gaat er anders uitzien. Een nieuwe Passat Sedan komt er niet niet en ook een elektrische Passat kun je op je buik schrijven. Wél komt Volkswagen met een nieuwe Passat Variant op MQB-basis en met een volledig elektrisch alternatief op een modulair EV-platform. Op deze set spionageplaten is die nieuwe elektrische …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.