Toyota Celica (1994) – Liefhebber Gezocht

In sommige gevallen moet je een beetje om de ruwe randjes heen kijken om in te zien dat een auto eigenlijk nog best leuk is. Dat geldt in ieder geval voor deze Toyota Celica die wel eens strakker in de lak heeft gestaan, maar technisch mogelijk meer kan overtuigen.

Sportieve coupés hebben het vaak niet heel lastig om een liefhebber als eigenaar te vinden. Deze inmiddels 28 jaar oude Toyota Celica kreeg het ook voor elkaar, want één van de vorige eigenaren had ‘m maar liefst 25 jaar in het bezit. Als dat geen liefde is! Inmiddels is de Celica echter op zoek naar een nieuw iemand die er een band mee op kan bouwen. Ongetwijfeld wordt het nu wat lastiger dan destijds, want de tand des tijds heeft enigszins vat gekregen op de Celica. Zijn ooit sprankelend gele lak is hier en daar aardig dof geworden. Dat haalt de glans er een beetje af, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.