Nieuwe Range Rover Sport: plug-ins, V8 én elektrisch!

Begin dit jaar lanceerde Land Rover een tot op het kleinste boutje nieuwe Range Rover en nu introduceert het merk de volledig nieuwe Range Rover Sport. De Range Rover Sport neemt wat design betreft meer afstand tot zijn minder dynamisch ingestelde grote broer en komt niet alleen met (geëlektrificeerde) zes- en achtcilinders beschikbaar, maar ook met een geheel elektrische aandrijflijn!

Na zo’n 9 jaar mag de tweede generatie van Land Rover’s Range Rover Sport met pensioen. De geheel nieuwe Range Rover Sport is net als zijn voorganger overduidelijk als Range Rover herkenbaar, maar krijgt ditmaal een meer eigen verpakking aangemeten.
Design en afmetingen
Het dynamischer ingestelde en iets kleinere alternatief voor de ‘échte’ Range Rover heeft om te beginnen een geheel eigen gezicht gekregen, compleet met veel plattere koplampen, een minder hoge grille en compleet eigen bumperwerk. De auto kijkt een stuk venijniger de wereld in dan de Range Rover zonder Sport-toevoeging. Het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.