Mercedes-AMG kondigt elektrische concept-car aan

Elektrische aandrijflijnen gaan prima samen met het AMG-label. Dat hebben de heren en dames in Affalterbach al bewezen met de AMG-smaken van de Mercedes-Benz EQE en EQS, maar er blijkt zelfs ruimte voor een volledig losstaand elektrische supersporter. Niemand minder dan het hoofd van de designafdeling van Mercedes-Benz kondigt namelijk de komst aan van een supercar van AMG.

Met de Mercedes-AMG GT 4-Door 63 S E Performance lanceerde AMG zijn eerste geëlektrificeerde model en niet lang erna toverde de sportdivisie van Mercedes-Benz zijn eerste volledig elektrische paradepaardje in de vorm van de Mercedes-AMG EQS 53 3Matic. Inmiddels heeft autoland ook kennis kunnen maken met de AMG 43- en 53-varianten van de EQE, maar daarmee heeft AMG zijn elektrohonger nog niet gestild. Mercedes-Benz’ designbaas Gorden Wagener plaatst op zijn …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.