Elektrische BMW iX1: tot 438 kilometer actieradius

BMW vuurt het ene na het andere nieuwe model op autoland af. Kort geleden introduceerde BMW de nieuwe 7-serie, het merk komt binnenkort met een M3 Touring en trekt binnenkort het doek van de volledig nieuwe X1. Die X1 krijgt voor het eerst ook een volledig elektrische versie: de iX1. Het is die iX1 waar BMW nu een uitgebreide fotoreeks én nieuwe informatie over vrijgeeft.

De huidige tweede generatie van de BMW X1 werd in 2015 gepresenteerd en dat betekent dat BMW een opvolger voor die concurrent van auto’s als de Mercedes-Benz GLA en Audi Q3 klaar heeft staan. Bij die generatiewissel verrijkt BMW het X1-aanbod met een volledig elektrische versie: de iX1. BMW geeft nu een uitgebreide set foto’s vrij waarop te zien is hoe die elektrische SUV-achtige in het Zweedse Arjeplog aan koudetests onderworpen. Interessanter is echter het brokje nieuwe informatie dat BMW over de iX1 vrijgeeft.
BMW meldt namelijk dat de elektrische iX1 afhankelijk van de gekozen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.