Toyota bZ SDN: vanuit alle hoeken

Toyota sloot 2021 af door een arsenaal aan splinternieuwe studiemodellen te tonen. Daar zat onder meer een vooruitblik tussen op een volledig elektrische sedan, een auto waar Toyota helaas weinig beeldmateriaal van vrijgaf. AutoWeek kan je die bZ SDN op patentbeeld vanuit alle hoeken laten zien.

Toyota kieperde eind vorig jaar een tot de rand toe met studiemodellen gevulde emmer leeg. Het merk liet maar liefst 15 concept-cars zien, een uitgebreide reeks designtechnische vooruitblikken op onder meer elektrische cross-overs in diverse soorten en maten, een elektrische pick-up en een elektrische sportauto. Naast een voorbode van een elektrische stadsauto liet Toyota ook de bZ SDN zien, een concept-car die in grote lijnen liet zien wat je van een elektrische sedan van het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.