E.Wave X is ruige kleine stads-EV

De kleine Duitse fabrikant Next.e.Go Mobile heeft het doek getrokken van een zeer compacte elektrische hatchback met de nodige uiterlijke opsmuk. We maken kennis met de E.Wave X, een zowel technisch als optisch aangepaste versie van de E.Go Life.

In 2017 stelde het toen nog simpelweg e.Go Mobile geheten Duitse bedrijf de E.Go Life voor, een compacte elektrische stadsauto die sinds 2019 daadwerkelijk wordt gebouwd. In 2020 maakten we digitaal kennis met de E.Go Life Concept Cross, een conceptuele vooruitblik op een uiterlijk enigszins met cross-over-achtige designelementen volgehangen variant waarvan nu de productieversie is gepresenteerd: de E.Wave X.
De E.Wave X is een zowel visueel als technisch aangepaste e.Go. De zo’n 3,35 meter korte EV …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.