Audi: ‘onze laatste verbrandingsmotor zal onze beste zijn’

De elektrificatie gaat in hoog tempo en vanaf 2026 zullen alle nieuws Audi’s helemaal elektrisch zijn, toch zullen nog een jaar of acht, negen ICE’s in het gamma zitten. Hoe blijft Audi winstgevend tijdens die transitie?

Audi investeert €18 miljard in de elektrificatie en hybridisatie tussen nu en 2026. Vanaf dat jaar heeft het merk meer dan twintig volledig elektrische modellen en zijn alle nieuwe modellen uitsluitend elektrisch. We spreken Hildegard Wortmann, in de Raad van Bestuur van Audi verantwoordelijk voor de verkoop. Sinds februari is ze dat bovendien voor de hele Volkswagen Group. Ze werkte eerder voor onder meer BMW en Mini.
Hoe willen jullie klanten die te ver van laadpunten af zitten of om een andere reden nog even aan benzine of diesel willen vasthouden?
“Het gaat nu al heel hard met de elektrificatie en dat tempo neemt alleen maar toe. Dat zien we ook in alle markten, geen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.