Nieuwe compacte EV’s van Volkswagen, Skoda en Cupra

De Volkswagen Groep heeft een reeks nieuwe compacte elektrische auto’s in het vat zitten die een stap onder auto’s als de Volkswagen ID3 en Cupra Born komen te staan. Van de nieuwe kleinere EV’s van Volkswagen, Skoda en Cupra krijgen we nieuwe designschetsen te zien!

Vanaf 2025 rolt in Spanje een drietal nieuwe elektrische auto’s van de band. Het gaat om een kleine ID-broer voor de Volkswagen ID3, een compacte EV onder de Cupra Born en om een elektrische Skoda die een flinke stap kleiner is dan de tot nu toe enige EV van het merk: de Enyaq iV. Seat lijkt geen compacte EV te krijgen, wat aansluit op de eerdere berichten dat Cupra een voorkeursbehandeling lijkt te krijgen.
Volkswagen ID Life
De nieuwe compacte elektrische hatchback van Volkswagen is misschien wel de meest interessante van het geschetste drietal. In september 2021 liet Volkswagen namelijk

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.