Bizar: Mercedes-AMG GT 4-Door met front van G-klasse

Maak kennis met misschien wel de gekste Mercedes-Benz die je in tijden hebt gezien. De Mercedes-AMG GT 4-Door krijgt namelijk het front van de G-klasse aangemeten!

Geen paniek, de ronduit absurd ogende creatie op deze foto’s is geen officieel model van Mercedes-Benz, al heeft de fabrikant zich qer wel degelijk aan verbonden. Mercedes-Benz is namelijk een samenwerking aangegaan met William James Adams, beter bekend als Will.i.am, de voorman van popgroep The Black Eyed Peas.
Will.i.amg
De auto automobiele mafklapper op deze foto’s luistert dan ook naar de naam Will.i.amg, wat an sich natuurlijk best leuk gevonden is. In de basis is het een Mercedes-AMG GT 4-Door, maar je hoeft geen Benz-expert te zijn om te zien dat er iets niet klopt. Will.i.am heeft de auto dan ook flink laten verbouwen door West Coast Customs. Inderdaad, de autoaanpasser die onder …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.