Ferrari’s SUV Purosangue krijgt ook V12

Ferrari zegt dat het binnenkort een nieuw model presenteert, een auto die een nieuwe V12 onder de kap krijgt. Het model wordt omschreven als een ’thoroughbred’. Laat dat nou net hetzelfde betekenen als ‘Purosangue’!

Ferrari is al enige tijd druk in de weer met het opwarmen voor de komst van de Purosangue. Purosangue, wat in het Italiaans zoiets als ‘volbloed’ betekent, is de naam die Ferrari plakt op een model dat veel anders doet dan wat je van andere modellen gewend bent. Jawel, Ferrari gaat eveneens voor het cross-over bijltje en maakt van de Purosangue een hoogpotig model. Maar niet alles is anders. Zo krijgt de Purosangue zo te zien gewoon een machtige V12 onder de kap.
De Italianen melden dat ze met een nieuw model komen, dat een nieuwe twaalfcilinder als krachtcentrale krijgt. Het merk omschrijft de nieuwkomer als een ’thoroughbred’. Inderdaad, volbloed dus. Daarnaast noemt Ferrari de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.