Tesla-fabriek Duitsland weer onder vuur na verflekkage

De Tesla-fabriek in het Duitse Grünheide is eindelijk operationeel, maar opnieuw komt er protest vanuit milieuactivisten. Na een lekkage in de spuithal wil de ‘Grüne Liga’ dat de vergunning ingetrokken wordt.

De Gigafactory van Tesla in het nabij Berlijn gelegen Grünheide kon in maart eindelijk beginnen met de productie. We zeggen ‘eindelijk’, want er waren nogal wat beren op de weg in de aanloop naar de opening. Meermaals kreeg Tesla te maken met milieuactivisten die er om uiteenlopende redenen tegen protesteerden. De lucht is wat betreft de lokale ‘Grüne Liga’ nog niet geklaard, ook al is de vergunning inmiddels afgegeven. Er was onlangs een grote lekkage in de spuithal en dat baart de club zorgen.
Der Tagesspiegel bericht over een incident waarbij in de hal zelf maar liefst 15.000 …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.