Rezvani komt met nieuw beest

De kleine Amerikaanse fabrikant Rezvani belooft de komst van een nieuwe generatie van de Beast. Rezvani is niet vies van een knotsgekke creatie op zijn tijd en dus belooft ook de nieuwe Beast weer een heftig apparaat te worden.

Het nog geen tien jaar geleden in de Amerikaanse staat Californië uit de grond gestampte Rezvani Motors timmert voor een kleine fabrikant van niche-modellen behoorlijk aan de weg. In 2015 presenteerde het bedrijf met de Beast zijn eerste auto, een dankzij veelvuldig gebruik van koolstofvezel slechts 750 kilo wegende tweezitter met een 500 pk sterke 2.4 viercilinder. Die op de Ariel Atom gebaseerde Beast kwam in datzelfde jaar ook als Speedster beschikbaar, maar daar zou het zeker niet bij blijven. Later kwam …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.