Lamborghini Huracán GT3 Evo2: doorgesnoven raceversie

De Huracán-derivaten vliegen je al jaren om de oren en kort na de introductie van de Hurcacán Technica maken we kennis met de Huracán GT3 Evo2, de écht extreme circuitversie die gelijkenissen vertoont met de knotsgekke Huracán STO.

Door de jaren heeft Lamborghini heel wat versies van de Huracán gepresenteerd. Naast de ‘reguliere’ vierwielaangedreven variant zijn er achterwielaangedreven smaken en Lamborghini levert de kleine broer van de Aventador als coupé en als Spyder. Voordat Lamborghini in 2019 de Huracán een facelift gaf en het model Huracán Evo noemde, waren er extra potente Performante-versies. De Huracán Evo is er niet als Performante maar wel als Technica en als nog extremere STO. De raceversie die in dit …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.