Aston Martin-topman Tobias Moers pakt z’n biezen

Tobias Moers is niet langer de CEO van Aston Martin. Moers vindt direct opvolging in Amedeo Felisa. Felisa is niet de minste, tussen 2008 en 2016 stond de Italiaan namelijk aan het roer bij Ferrari.

Medio 2020 maakte Aston Martin bekend dat Tobias Moers zich de nieuwe topman van Aston Martin mocht noemen. Moers zat eerder achter de knoppen bij Mercedes-AMG en sinds zijn aantreden bij Aston Martin heeft de Engelse fabrikant steeds vaker V8’s en transmissies uit de Duitse magazijnen getrokken. Aston Martin meldt nu dat Moers per direct zijn leiderschap overgeeft aan Amedeo Felisa. Of dat allemaal zonder slag of stoot is verlopen? We wagen het te betwijfelen. Aston Martin schrijft dat Moers op basis van een ‘wederzijdse overeenkomst’ heeft besloten om zijn functie als topman neer te leggen.
De 76-jarige Amedeo Felisa is dus de nieuwe CEO van Aston Martin. Felisa is geen onbekende in het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.