Hoger trekgewicht voor Ford Mustang Mach-e

Goed nieuws voor wie een Ford Mustang Mach-e Extended Range voor de deur heeft staan. Na een gratis softwareupdate mag de elektrische SUV met dat grootste accupakket meer kilo’s trekken.

Ford verhoogt het maximum trekgewicht van de elektrische Mustang Mach-e met het grootste accupakket van 98 kWh van 750 kilo naar 1.000 kilo (geremd en ongeremd). Hierbij maakt het niet uit of de Mustang Mach-e met 98 kWh accu de 294 pk sterke achterwielaangedreven variant of de 351 pk sterke versie met vierwielaandrijving is.
De update die het hogere trekgewicht mogelijk maakt is gratis en brengt meer dan alleen de mogelijkheid tot het trekken van een zwaardere aanhanger. Zo laadt de Mustang Mach-e met 98 kWh accu tussen 80 en 90 procent van zijn capaciteit een stuk sneller. De laadtijd is hier teruggebracht van 52 minuten naar 15 minuten. Ford heeft verder het One Pedal Drive-systeem …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.