Dit lees je in AutoWeek 18

AutoWeek 18 ligt vanaf woensdag in de winkel of hangt deze week bij je in de brievenbus. Ben je vooral gek op tests, dan kom je wel aan je trekken. We hebben maar liefst zes tests, met de meest uiteenlopende auto’s.

De test die deze week groot de cover siert, is een dubbeltest tussen de gloednieuwe Citroën C5 X en de Skoda Superb Combi. Wie tegenwoordig nog wil scoren met een grote middenklasser moet creatief zijn. Dat heeft Citroën met de C5 X goed begrepen, maar het nuchtere Skoda weet hier met de enorme Superb ook nog steeds goed te scoren. Moet de Tsjech vrezen voor de Franse concurrent? Jan Lemkes praat je bij. De roep om elektrische stationwagons is in Europa duidelijk hoorbaar, maar bleef tot nu toe vrijwel onbeantwoord. Uitgerekend het Chinese MG heeft nu de primeur, met een 5 Electric die ook nog relatief betaalbaar is. We zijn natuurlijk razend benieuwd hoe de 5 Electric zich in de praktijk …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.