BMW 1-serie: vaarwel iDrive-knop

De huidige BMW 1-serie is nog geen drie jaar oud, maar toch is BMW al lang en breed aan het testen met een gefacelifte versie. Die vernieuwde BMW 1-serie gaat zowel vanbinnen als vanbuiten relatief ingrijpend onder het mes en laat op een nieuwe set spionagefoto’s vooral meer van zijn nieuwe interieur zien.

De huidige generatie 1-serie is al de derde generatie van BMW’s hatchback. Het model werd medio 2019 voorgesteld, een moment dat voor gefronste wenkbrauwen zorgde bij BMW-adepten. De nieuwe 1-serie oogde met zijn nieuwe, bollere verschijningsvorm en fikse nierengrille totaal anders dan zijn voorganger. De grootste metamorfose vond echter onderhuids plaats. De 1-serie is namelijk geen achterwielaandrijver meer en deelt zijn in de basis voorwielaangedreven platform met auto’s als de 2-serie Gran Coupé en 2-serie Tourer. Die 2-serie Tourer werd onlangs volledig vernieuwd en dat betekent dat BMW de 1-serie …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.