Toyota Corolla Cross: Qashqai-concurrent vanaf €36.995

Toyota breidt zijn modelfamilie in het najaar uit met de Corolla Cross. De Corolla Cross is een nieuwe SUV-achtige in de compacte middenklasse waarmee Toyota overduidelijk het vizier heeft gericht op auto’s als de Nissan Qashqai, Peugeot 308 en Volkswagen Tiguan. Nu zijn ook de prijzen van de Toyota Corolla Cross bekend.

Voordat we je de prijzen van de Toyota Corolla Cross voorschotelen nemen we nog even de plaatsing van het model met je door. De kans bestaat dat je in het modellengamma van Toyota door de SUV-bomen het cross-bos niet meer ziet. Toyota heeft de Yaris Cross als cross-over in het segment van auto’s als de Renault Captur en Peugeot 2008 en strijdt met de C-HR al een aantal jaar mee in de compacte middenklasse. De Toyota Corolla Cross deelt zijn GA-C-platform met de C-HR en dus ook met de Corolla en heeft dan ook dezelfde wielbasis als de C-HR (en de Corolla Hatchback). Het verschil in …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.