Rivian krijgt distributiecentrum in Waalwijk

Rivian gaat een distributiecentrum openen in het Noord-Brabantse Waalwijk. Dat blijkt uit een vacature die het Financieele Dagblad onderschepte.

De Amerikaanse start-up Rivian wordt al een aardige tijd in verband gebracht met Nederlandse productie of assemblage. VDL Nedcar zou nog altijd met Rivian in gesprek zijn over de bouw van de R1S, Rivians elektrische SUV. Nu is er nog een opvallende ontwikkeling; het bedrijf heeft vacatures openstaan voor personeel voor een distributiecentrum in Waalwijk. Dat er mogelijk een Nederlands distributiecentrum in de pijplijn zat, bleek in februari al. Nu is het wat concreter geworden.
Uit de tekst zou blijken dat het personeel in Waalwijk aan de slag gaat met onderdelenvoorziening voor reeds …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.