Rijkswaterstaat verwacht vroege avondspits door meivakantie

Wie vanmiddag de weg op gaat, moet er rekening mee houden dat het drukker is dan normaal. De meivakantie begint en er wordt veel recreatieverkeer verwacht.

De vrijdagmiddagspits is meestal niet de drukste, maar dat kan deze week zomaar anders zijn. De meivakantie begint in een deel van het land en dat betekent uiteraard dat er veel mensen de weg op gaan. Rijkswaterstaat waarschuwt daarom dat de avondspits vroeger kan beginnen dan normaal. Recreatieverkeer mengt zich in de loop van de middag met woon-werkverkeer.
Rond 13 uur was het al wat drukker op de weg. Toen stonden er 13 files. Vooral in het zuiden van het land en rond Rotterdam was er hier en daar al sprake van oponthoud. Dit weekend kan het ook drukker worden dan normaal. Er zijn dan bovendien werkzaamheden op de A1 bij knooppunt Eemnes richting Amsterdam en van vrijdag 21 uur tot …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.