McLaren gaat eigen NFT’s aanbieden met MSO Lab

McLaren gaat digitaal. Met MSO Lab, een project van McLaren Special Operations, wil de Britse supercarbouwer onder meer exclusieve NFT’s (Non-Fungible Tokens) aan gaan bieden. Ook krijgen leden van deze digitale community andere voordelen.

MSO Lab gaat in de eerste plaats dienen als een plek waar het merk zijn NFT’s, digitale plaatjes waarvan jij het unieke eigendomsrecht kunt kopen, gaat aanbieden. De eerste NFT-collectie van McLaren heet ‘Genesis’ en bevat ‘one of the most storied cars in McLaren’s history’. Daarbij is de kans dus groot dat het om de McLaren F1 gaat. Wat de NFT’s van McLaren precies gaan kosten, is nog niet duidelijk. In ieder geval krijgen McLaren-klanten voorrang voor een lidmaatschap bij het digitale platform, maar McLaren lijkt MSO Lab ook open te stellen voor mensen die geen McLaren in de garage hebben staan.
Naast het kopen van NFT’s krijgen leden van MSO Lab ook de mogelijkheid om evenementen van …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.