Bentley teast nieuw ’topmodel’

Bentley laat een wel erg raadselachtig plaatje zien van een nieuw model, dat op 10 mei moet worden gelanceerd. Het lijkt te gaan om een alternatief voor voormalig topmodel Mulsanne, maar dan wellicht met een vleugje Bentayga.

Bentley laat ons lekker rondgissen, want veel wijzer worden we niet van het plaatje of de tekst die ermee gepaard gaat. Toch staan er een paar brokjes concrete informatie in. Allereerst weten we dat het een nieuw productiemodel betreft, dus geen concept-car, die aan het bestaande gamma wordt toegevoegd. Bentley omschrijft de auto als het vijfde model van de line-up. Dan moeten we even ‘op zijn Bentleys’ tellen, wat betekent dat de Continental GT en Continental GT Convertible twee aparte modellen zijn. Tellen we daar de Flying Spur en de Bentayga bij op, dan bestaat het huidige gamma inderdaad uit vier modellen.
Het nieuwe model komt helemaal bovenaan de hiërarchie te staan, meldt Bentley.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.