Volkswagen ID Buzz als pick-up

De Volkswagen ID Buzz als pick-up? Vooralsnog lijkt een dergelijke versie niet op de planning te staan, maar de ontwerpafdeling in Wolfsburg speelde wel met het idee om een pick-upversie van de elektrische bus te maken. Die schets deelt Volkswagen zelf op Twitter.

Het ontwerp van de pick-upversie van de ID Buzz lijkt tot aan de achterste zijdeuren op dat van de definitieve ID Buzz. Schuifdeuren heeft de virtuele ID Buzz pick-up niet, maar omdat handgrepen ontbreken wordt het niet duidelijk hoe de achterste deuren zouden scharnieren. Achter de tweede zitrij wordt de daklijn afgekapt en zit de laadbak. Verder valt op dat de achterlichten dunner zijn dan die van de ID Buzz en dat het dak in een contrastrerende kleur met extra lijnen is uitgevoerd.
De ID Buzz pick-up oogt alsof hij zo uit de fabriek kan rollen. Het heeft er alleen niet de schijn van dat Volkswagen nog met …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.