Toyota GR Supra nu ook met handbak

Toyota voert een modeljaarupdate door op de GR Supra die diverse kleine verbeteringen naar de coupé brengt. Naast klein nieuws brengt Toyota ook een veel grotere noviteit naar zijn levensgenieter. De GR Supra was er tot op heden namelijk alleen met automaat, maar krijgt nu ook een handgeschakelde zesbak!

De Toyota GR Supra biedt op motorenvlak twee keuzes. Er is een 258 pk sterke geblazen 2.0 viercilinder en een 340 pk krachtige 3.0, een smeuiige zes-in-lijn. In alle gevallen waren die machines gekoppeld aan een achttraps automaat. Toyota windt er geen doekjes om en zegt dat het geregeld de vraag werd gesteld of de GR Supra ook met een handgeschakelde versnellingsbak beschikbaar zou komen. Die vraag kan het merk nu volmondig met ‘ja’ beantwoorden.
Toyota GR Supra
Met de beschikbaarheid van de handgeschakelde zesbak is iets opvallends aan de hand. Alleen de 3.0 zes-in-lijn valt met de handbak te combineren, de 2.0 moet het dus altijd met automaat doen. Het technische broertje van de GR Supra, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.