Nieuwe SUV Ford betrapt: is dit de Mondeo-vervanger?

Aan de Europese carrière van de Ford Mondeo is officieel een eind gekomen. Hoewel Ford in China een nieuwe Mondeo heeft gepresenteerd en Ford het gat dat de Mondeo in Europa achter zich laat wil opvullen met een nieuw model, is nog altijd onduidelijk in welke vorm de Mondeo-vervanger zal opdrogen. Op deze set spionageplaten is een nieuwe SUV van Ford te zien die de speculatiemolen weer een slinger geeft.

Na een kleine dertig jaar kwam er begin 2022 officieel een eind aan het Europese bestaan van de Ford Mondeo. De traditionele middenklasser moet het vooralsnog zonder opvolger doen, al gaf Ford wel aan dat het op termijn met een nieuw model komt dat de Mondeo-leegte op gaat vullen. Die nieuwe Ford gaat in ieder geval geen Mondeo heten, al is dat direct vrijwel het enige zekere dat over de auto te zeggen valt. In de Verenigde Staten is een nieuwe SUV gekiekt die – in ieder geval Ford’s thuisland – best eens de daar Fusion geheten Mondeo op zou kunnen volgen.
Ford Mondeo
Ford knipte de in de Verenigde …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.