Nieuwe Range Rover Sport gelekt

Land Rover onthult op 10 mei de nieuwe Range Rover Sport. Men slaagde er alleen niet in om het definitieve uiterlijk van het dynamische broertje van de Range Rover tot die tijd onder de pet te houden. Op het Instagram-account van Wilco Blok is de nieuwe SUV namelijk al in vol ornaat zichtbaar. Het definitieve uiterlijk van de Range Rover Sport lijkt echter weinig verrassend.

Door de vele spionagefoto’s van de nieuwe Range Rover Sport al grotendeels bekend hoe hij eruit zou komen te zien. De gelekte foto biedt dus weinig echte verrassingen. Ten opzichte van de Range Rover oogt de Sport duidelijk compacter, mede door zijn schuin liggende achterruit. De koplampen hebben qua vorm wel wat weg van de kijkers van de Evoque en Velar. Het meest interessante deel van de nieuwe Range Rover Sport, de achterzijde, is helaas nog niet op de foto gezet. Wel is aan de zijkant een stukje van de nieuwe horizontale lichtunits te zien. Daarmee wordt het onderscheid met de Range Rover, die …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.