Nieuwe Morgan-CEO komt van Lamborghini

De Morgan Motor Company heeft een nieuwe CEO. Massimo Fumarola, die tot voor kort in de Raad van Bestuur van Lamborghini zat, neemt de operationele leiding van het bedrijf over van Steve Morris. Met de nieuwe aanstelling hoopt de kleine Britse sportautofabrikant verder te kunnen groeien en wereldwijd meer bekendheid te krijgen.

Fumarola was bij Lamborghini ‘Chief Project Management Officer’ en brengt 25 jaar aan internationale ervaring binnen de auto-industrie mee naar Morgan. Fumarola zegt al sinds zijn jeugd fan te zijn van Morgan. “Toen ik een jongetje was, had onze buurman een Morgan”, aldus de nieuwe CEO. “Ik droomde er toen van zelf op een dag een Morgan te rijden.”
De aanstelling van Fumarola betekent niet dat Morris, die inmiddels al 40 jaar werkt voor Morgan, het bedrijf gaat verlaten. Morris blijft namelijk aan als ‘Executive Chairman’ en zal Morgan samen met Fumarola gaan leiden, waarbij die laatste zich dus meer richt op de operationele kant van het bedrijf.
Samen gaan de twee mannen aan de slag met de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.